• ΩΡΑΡΙΟ:  Δευτ. - Τετ. - Σαβ: 9:00-15:00    /   Τριτ. - Πεμ. - Παρασκ. : 9:00-14:00 - 17:00-20:30

  • ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ: 2102795010

Προφιλ

Προφιλ

Μετρώντας πάνω από μισό αιώνα ζωής, η εταιρία ξεκίνησε από τον Κ. Τάκη Κούρτακα στα τέλη της δεκαετίας του ΄40 (1948) πουλώντας είδη σπιτιού αλλά και στρώματα που κατασκεύαζε ο ίδιος ο Κ. Τάκης στο υπόγειο της επιχείρησης. Στις αρχές της δεκαετίας του ΄70 (1972) οι γιοι του Κ. Τάκη αναλαμβάνουν πλέον την επιχείρηση η οποία μετονομάζεται σε Κούρτακας & Σία Ο.Ε.
Τα παιδιά, άξιοι συνεχιστές του πατέρα-δημιουργού, με αργά και σταθερά βήματα μεγαλώνουν την εταιρία μέσα στα επόμενα χρόνια κάνοντας την πλέον ορόσημο για την αγορά της Καλογρέζας.
Όταν μέσα στην δεκαετία του ΄80, ο ένας από τους δύο αδερφούς αποχωρεί από την επιχείρηση, ο Κ. Νίκος Κούρτακας με την οικογένεια του αναλαμβάνει τα ηνία της, η οποία μετονομάζεται σε Κούρτακας Νικόλαος. 
Έτσι με το πέρασμα των χρόνων και φτάνοντας στο σήμερα, η Kourtakashome εμπλούτισε την γκάμα των προϊόντων της με έπιπλα.

 

Η φιλοσοφία της Kourtakashome είναι η παροχή της ευρύτερης δυνατής γκάμας προϊόντων οικιακής χρήσης με επώνυμα και μοντέρνα προϊόντα, πάντα σε ένα εύρος τιμών που καλύπτει όλες τις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας. Παράλληλα, κλειδί στην εξέλιξη της εταιρίας είναι η αφοσίωση για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών, θέτοντας ως θεμέλιους λίθους τον σεβασμό απέναντι στον καταναλωτή και την δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης.

 

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. • ΠληροφορίεςΤο κατάλαβα